Maaltijdplanner

10 feiten over mij 1. Hallo, ik ben Sophie, ook bekend als Sofy, zoals mijn vriendin Mawly (Mollie) noemt

10 Feiten overheen mij ๐Ÿค— 1. Hoi, ik ben Sophie, tegenstelling Sofy, zoals mijn vriendin Mawly (Mollie) mij noemt… Vandaar den insta-naam ๐Ÿ˜… 2. Ik ben 27 ๐Ÿ™‚ 3. Ik ben Business Manager plusteken hou van mijn werk ๐Ÿ˜Š 4. Ik heb 6 klas te make-up gewerkt ๐Ÿ’„ 5. Ik ben eentje tweeling ๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿฝ 6. Ik heb vorig klas mijn inherent flat gekocht plusteken MOEST eentje roze handelsbank hebben ๐Ÿ’• 7. Mijn favoriete afhaalmaaltijd is eentje spleetoog (salt & chilli errrthang), plusteken ik ben eentje ietsje verslaafd aan Nandos ๐Ÿฅก๐Ÿ— 8. Ik ben obbbb-ssesssssed met misdaaddocumentaires ๐Ÿ•ต๐Ÿผโ€โ™€๏ธ HMU met eventuele aanbevelingen plusteken wij zullen zien of ik dat nog noch heb gedaan heb zij bekeken ๐Ÿค“ 9. Ik hou noch van steak ๐Ÿ˜Ÿ of wijn of pils of cider ๐Ÿ™ˆ Gin echter… ๐Ÿน 10. Ik drink welnu 50 kopjes thee vanaf dag! โ˜•๏ธIk overdrijf zowel nooit ๐Ÿ™ƒ

Related Articles

8 Comments

  1. Love the facts! โค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ™Œ๐Ÿ”ฅ๐Ÿค—๐Ÿ˜Ž

  2. Awww there she is my beautiful friend inside and out ๐Ÿ’• you lots xx ๐Ÿ˜˜

  3. ๐’ฎ ๐‘œ ๐“… ๐’ฝ ๐’พ ๐‘’ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿณ schreef:

    Aww you guysssss ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿ’“๐Ÿ’“

  4. Mawly n sofy frens for lyf – the most stunning human to have graced this earth x

  5. ๐’ฎ ๐‘œ ๐“… ๐’ฝ ๐’พ ๐‘’ ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿณ schreef:

    #onplan #slimmingworldcommunity #swuk #slimmingworldfriends #slimmingworldmafia #slimmingworlduk #slimmingworldmotivation #slimmingworldrecipes #weightwatchers #ww #homemade #homemadefood #homecooking #homecookingisthebest #recipe #healthyrecipes #fakeaway #slimmingworld #slimmingworldmeals #recipe #easyrecipes #healthy #10factsaboutme #gettoknowme #facebehindtheaccount #welcome #hi #10things #10thingsaboutme #10facts

Back to top button