Maaltijdplanner

Als ik zeg dat sommige van mijn maaltijdkeuzes ‘een beetje buiten de gebaande paden’ waren tijdens mijn voorbereiding,

Waarna ik zei dat sommige van mijn maaltijdkeuzes tijdens mijn voorbereiding ‘ene ietsje zonder den gebaande paden’ waren, maakte ik geen grapje. Vooral indien ie wegens ie dessert ging. IIFYM kwam nog steeds met enkele regels – dus mijn toetjes konden ene ietsje malloot wordt wegens te voetstappen. Maar somwijlen, hoe gekker plusteken willekeuriger, hoe lekkerder ie bleek te zijn! Dit stond absoluut bovenaan op den gekke schelp, maar probeer ie ooit, jou zult verrast zijn! POMPOENTAART CEREAL AARDAPPELEN 🥔 100 gram pompoenblokjes 200 gram gekookte aardappelblokjes 125 ml ongezoete amandelmelk 10 gram geplette walnoten 15 gram rozijnen 20 ml suikervrije ahornsiroop Kaneel, nootmuskaat plusteken alle smaakstoffen Gegarneerd met 15 gram gemalen Weet-Bix Plusteken voeg vanille-eiwitpoeder toe IIFYM! 390 kcal – 11P/10F/54.5C

Related Articles

One Comment

  1. #pumpkinrecipes #pumpkindesserts #potatorecipes #carbloaded #carbsandcompounds #carbcounting #carblife #carbrecipes #potatolife #dessertwithadifference #desserthack #foodiecreations #foodieonadiet #iifym #macrocountingrecipes #macrorecipes #outsidethebox #lildifferent #weetbixkid #weetbixmyway #pu

Back to top button