Maaltijdplanner

Als je cocktailsaus en een oester in een shot wodka doet, is dat zeker zo

Mits jou cocktailsaus plusteken ene oester te ene slok wodka doet, levert dat zeker geen smaakvol singeltje op, maar wij kunnen gerust zeggen dat ie den sfeer wasgoed van den New Orleans-etappe van mijn avontuur te den VS. Waar ie te New Orleans ontbrak aan reisfoto’s, maakte ie zeker ja te smaakconflicten diegene den smaakpapillen deden springen van vreugde! Mijn omlijsting te New Orleans wasgoed ontiegelijk, ik wist nagenoeg noch waar ik moest opstarten. Van Po’Boys totdat Beignets, ik wasgoed geestdriftig!! Waarna ik wegens den straten liep plusteken mij nu ene ietsje verloren voelde te mijn eentje plusteken zonder mijn Nashville Squad, kwam ik ie neonbord tegen dat mijn naam riep plusteken worden mijn eerste officiële maaltijd te Louisana – den instelling diegene acmeoyster is! 🙌 Zij claimen ene serieuze ze van vreugde, maar den sfeer binnenin wasgoed serieus plusteken noch wieg. Omdat ik geen poetsvrouw had van ie bedienend personeel overheen den uitgelezene goedje wegens te thuisbezorgen, omdat ik letterlijk alles op hun spijskaart wilde trachten, moest ik voordat mijzelf zorgen. nog thuisbezorgen. Maar alles wasgoed noch verloren, want na ene snelle besluit ‘Ik stapel dat ik dit noch vol heb gepropt’, wasgoed ie leegeten dat eruit kwam rauw groots! Ik bedoel, kijk maar zoals den video.. Ie wordt noch voordat niets ene rosbief van 10 servetten verwoord!! 🤤 Waar ie hun aan vriendelijke bediening ontbrak, zetwerk zij den standaard voordat den Creools/Cajun kookplaats waar ik zoals uitkeek. Kom maar op met New Orleans te alhoewel zijn gekruide glorie!! ACME “10 NAPKIN” ROAST BEEF PO’BOY 🥪 met traditionele langzaam gegaarde varkenshaas, slaatje plusteken tomaat, warm geserveerd te puinstijl. ZEEVRUCHTEN GUMBO 🦐 met garnalen plusteken schram. OYSTER SHOOTER 🥃 met ene versregel gepelde oester plusteken cocktailsaus geserveerd te ene slok wodka.

Related Articles

6 Comments

  1. Questionable oyster shot but that po boy looking realll good 🤤🤤

  2. #regaleats #acmeoysterhouseneworleans #nolaeats #neworleanseats #bestfoodnola #bestfoodneworleans #nolafoodreview #nolafood #neworleans #foodblogger #foodiereview #foodiefeature #foodstagram #topfoodnola #atmosfy #infatuation #adventuresofme #neworleansfood #myfoodblog #foodblogfeed #foodblogger #foodbloggerUSA #usabesteats #usafoodieadventure

Back to top button