Maaltijdplanner

Comp prep ging helemaal over beperking. Mensen denken waarom jezelf martelen? ik hou van f

Comp prep ging helemaal overheen restrictie. Mensen denken waarom jezelf martelen? Ik hou te veel van opeten? Jouw bent kwast! Maar met den restrictie komt den voldoening van ie penetreren van doelen, den verslaving aan prestatie plus den sterkte plus gedrevenheid wegens iets te tenuitvoerleggen waarvan slechts 1% van den populatie vermag zeggen dat zij ie tenuitvoerleggen. Den zonderling werkelijkheid is dat ik daardoor meer van opeten hou dan jij. Jouw hebt eentje donut, dan kun jou er nog eentje hebben plus nog eentje. Na comp had ik nog drietal weken voorbereiding overheen… Dus waarna ik 37 gram van eentje macrohut-donut kreeg wegens ter mijn macro’s te voetstappen, genoot ik van elke hap plus ging er geen enkele calorie verloren. Plus noem mij kwast, maar er is iets zooooo krachtigs aan den wetenschap dat ik dan nog twee keer met mijn spullen overheen dat toneel stap, noch aarzelend plus gewoon toegeef aan den surplus. Ie opeten zou er immermeer zijn .. netwerk mits den surplus van dit donut diegene veilig ter mijn vriezer bewaard bleef plus geduldig wachtte totdat ik zonder ie seizoen zullen zijn! Haha.

Related Articles

5 Comments

  1. #themacrohut #biscoff #biscoffdonut #biscoffeverything #proteindonut #iifym #macrocounting #gymlife #fitspo #gains #fitnessaddict #donuts #doughnut #foodie #doughnuts #instafood #foodstagram #foodgasm #donutday #compprepapproved #compprepfoodie #compprepdiet

Back to top button