Maaltijdplanner

Dit was geen aanbeveling en stond ook niet op mijn radar, ik weet het eerlijk gezegd niet eens

Dit wasgoed geen referentie plus stond zowel noch op mijn radar, ik weet trouwhartig verwoord noch ooit hoe ik ie op Google tegenkwam, maar ik ben opgeruimd dat ik dat gedaan heb. volgorde! Ie is werkelijk eentje volwassen versie van eentje zuigeling ter eentje snoepwinkel zijn! Dit levendige hotspot wasgoed reeds bezig vanaf ie ogenblik dat jou binnenkwam. Den sfeer is netwerken zo cool mits ie spijskaart met toetjes voordat ie ontbijt, moderne wendingen op reeds hun comfortfood plus den toegevoegde verzekeringspremie van boozy bigmouth shakes. Den maaltijden zijn gigantisch, maar jou wilt zij noch porties plus netwerken mits eentje zuigeling dat alle lolly’s ter den snoepwinkel heeft verslonden, is ie zo ziekelijk zoetsmakend mits suikerziekte, maar zo lekker dat jou jezelf er noch van kunt weerhouden wegens te willen plus te nuttigen (of te zuipen). ) meer. Plusteken wie houdt er noch van fruitige kiezelstenen op alles?! momsmidtown wasgoed uniek, origineel plus zo wieg! Plusteken watten eentje wijze wegens vertrek te nemen van den Empire State plus mijn roadtrip zoals ie zuiden te par.. Dat denk ik zowel 💭 totdat ik wegens eentje ongeluk weer terugkwam waar ik begon. Maar waarna nam ik snel weer vertrek wegens hoi te zeggen tegen den Troonpretendent van Belair (diegene hier zowel graag had gegeten, dat weet ik zeker!) PANCAKE BURRITO 🌯 met roerei, worst, cheddar kaas plus bacon vol ter eentje pannenkoeken wrap plus bedekt met ahornsiroop. KIP EN BACON WAFFLE 🧇 met gebakken kipfilet plus dik gesneden bacon op eentje wafel belegd met cholula honing plus bechamelsaus. RAINBOW BRIGHT BIG MOUTH SHAKE 🍧 met fruitige kiezels, bessensiroop, eentje lolly plus eentje mini cupcake ter eentje vanille milkshake.

Related Articles

4 Comments

  1. #regaleats #momsmidtown #pancakes #pancakeburrito #chickenandwaffles #waffletime #waffleswaffleswaffles #wafflesandchicken #fruitypeebles #sharingiscaring #loadedmilkshake #atmosfy #atmosfynyc #infatuationnyc #fatfucksunite #topfoodstagrams #topfoodnyc #nyceating #nycfoodies #foodpicsforfoodies #nycrestaurants #funfood #funfoodies #foodiefun #foodiegram

Back to top button