Maaltijdplanner

Drie eervolle vermelding steakavonden de laatste tijd die de steakavond net niet haalden

Drie eervolle vermelding steakavonden de laatste tijd die de steaknachtmosterd net niet haalden. Ik ben kieskeurig over mijn steaks en hoewel waardig genoeg voor mij om over te posten – zowel de koning van de biefstuk als ik ben het ermee eens, ze waren gewoon niet de jachtopzieners! cagneys_pizza in Sydenham blonk uit in het leveren van smaakvol verschillende sauzen en toppings in vergelijking met onze reguliere snit, maar miste de kwaliteit voor de prijs. En voor een Italiaans restaurant was het op zijn zachtst gezegd teleurstellend om focaccia met knoflook of kruiden niet als voorgerecht aan te bieden. Meer recentelijk ging ik naar de laurelhotelascotvale voor hun steakavond van $ 27. Het personeel was vriendelijk en de sfeer was aangenaam, maar de steak was gewoon niet memorabel. Bij de blauwe kaas was het leuk, maar ik had bij de mosterd kunnen blijven en mijn gebakken ei TBH kunnen toevoegen. De blauwe kaas was romiger, minder kaasachtig en verre van blauw. Haha, maar het is er meer een voor de massa dan mijn liefde voor alles wat sterk en gedurfd is. Mijn schuld voor het krijgen van mijn aanbeveling van een veganist 😂 En om de steak saga van begin 2023 af te sluiten is de steak sanga van ballcourtsunbury. Niet langer een steakavond op maandagavond aanbieden, teleurgesteld is een understatement in de keuze voor het diner van gisteravond, maar alleen omdat ik dit nog geen vier maanden geleden heb gehad en het kwaliteitsverschil twijfelachtig verontrustend is. De wagyu was taai en smaakloos en voor $ 28 waren twee uienringen lachwekkend. De parma van mijn vriend, hoewel niet afgebeeld, zag er goddelijk uit en ze leek van elke laatste broodkruimel te houden! Maar in mijn ogen is er nooit echt een slechte maaltijd als het gaat om eten met mijn favoriete piepgeluiden en eindigen met mijn favoriete dessert, want zoals we allemaal weten – het avondeten is geen maaltijd zonder ijs als toetje! MEXICANA SCOTCH FILLET 🥩 met paprika, bosui, olijven, chili en napolisaus op een bedje van gestoomde groenten. PORTERHOUSE 🥩 met dijonmosterd, saus van blauwe kaas, chilivlokken op een bedje van gestoomde groenten met een kant van lookbrood. STEAK SANGA 🥩 met wagyu rump, cos, tomaat, uienringen, mosterd, BBQ saus, kaas en zoete augurk in een geroosterde focaccia op een bedje van salade.

Related Articles

9 Comments

  1. Finishing the night of with a McFlurry is the best 😍😍 sad to hear the steak was sub par but yay on the customer service!

  2. 😍😂 The Parma was bloody delish! I’m sorry the steak sanga just didn’t cut it! It looked great from the outside! At least the company made up for it! But next time there will be ice cream to finish! Had I known you were an ice cream fanatic too, I would have suggested afterwards!!!!

  3. I guess you could say mis-steaks were made… hahahaha sorry I had to😂xx

  4. #steak #steaksandwich #steaksofinstagram #steakdinner #steakporn #steaklover #pubgrub #pubfeed #pubmeal #review #honestreview #melbournefoodscene #melbourneeats #ieatmelbourne #eatmeatdrinkwater #notforvegans #eatmelbourne #foodreviewmelbourne #myfoodblog #myfoodstory #foodblogfeed #foodinmelbourne #melbourne

  5. Thank you for your feedback! @regaleats
    We hope your dine-in experience was tasteful 🙏🏻 We do offer a range of different sizes in both our garlic and herb pizzas which we can cook traditionally or in our wood oven.
    For something lighter garlic or cheesy garlic bread perfect for entrees! Perhaps to try on your next visit before your main meal 😊

Back to top button