Maaltijdplanner

Duits AardappelreceptDit is mijn kijk op Duitse aardappelenAls je mij kent, ken je mij

Duits aardappelrecept⤵️Dit is mijn kijk op Duitse aardappelen😋Mits jouw mij weet, weet jouw dat ik dol ben op alles waar azijn ter zit (vooral zout- plus azijnchips). Genot! Duits aardappelrecept: 4 omvangrijke aardappelen, geschild plus ter blokjes gesneden 1 omvangrijke ui, ter blokjes gesneden 1T olijfolie 1/4c azijn 1/4c mosterd 1tl zoutig 1/2tl peper Voorjaar-uitjes voordat versiering 1. Breng eentje pan water aan den kook plus voeg den aardappelen toe. Kook lopend 25 minuten. 2. Verhit den pan met olijfolie, voeg den uien toe plus dek be. Kook op verachtelijk vuur lopend 10 minuten plus stuurroer wegens den twee minuten. 3. Voeg den gekookte aardappelen, azijn, mosterd, zoutig plus peper toe plus meng totdat alles uniform is bedekt. 4. Garneer met lente-uitjes

Related Articles

13 Comments

  1. I really like your page, I already follow you, now follow me❤️❤️❤️ @healtyatmy38s

  2. @run_cook_eat_repeat now just toss in some carnitas, salsa and wrap it up lol that looks like perfect eggs for a breakfast burrito

  3. Interesting information and recipes about foods here!!! You can visit our website for funny informations about foods or follow us 🙌🔥

Back to top button