Maaltijdplanner

Een klein beetje over mij In het voorjaar van 2018 kreeg ik de diagnose na 16 jaar afwezigheid

Eentje klein ietsje overheen mij๐Ÿ˜ŠTer ie voorjaar van 2018 kreeg ik den diagnose na 16 klas geen reageren met bilaterale bijnierhyperplasie met hyperadrogenisme. NIH heeft ongeacht mij slechts 4 mensen met dit bezwaar waargenomen. Waarna ik 4 wasgoed, begon mijn moeder mij zoals voedingsdeskundigen plusteken dokters te brengen omdat mijn gewicht zo dramatisch zullen vari. Den diagnose van den voedingsdeskundige wasgoed dat ik “stiekem opeten” aan ie nemen wasgoed. Fast forward zoals waarna ik ter den puberteit kwam. Waarna ik eenmalig ter den puberteit kwam, werden mijn hormonen kwibus plusteken begon ik ene hele schilderijlijst symptomen te geoefend. Hersenmist, vermoeidheid, spier- plusteken gewrichtspijn, ernstige gewichtstoename plusteken meer. Op ene gegeven ogenblik ontwikkelde ik ernstige angst, lagedrukgebied plusteken OCS, diegene zowel gepaard gingen met anorexia mits reactie op ie trachten controle overheen mijn vlees te krijgen. Ie enige dat elke dokter waar ik zoals toe ging tegen mij zei, wasgoed “minder opeten, meer bewegen”. Zelfs mits ik 300 calorieรซn vanaf dag at, verloor ik noch ie gewicht dat gepaard ging met den endocriene problemen, omdat mijn calorieverbruik noch ie probleem wasgoed. Elke dokter diegene ik ter den loop van den 16 klas bezocht, negeerde mij. Waarna ik eenmalig wasgoed opgenomen ter den NIH, vertelde den eerste dokter mij werkelijk dat ik kwibus wasgoed. Eentje klas zometeen keerde ik terug, maar dit keer met ene andere dokter. Hierbinnen 5 minuten nadat hij ginds wasgoed, diagnosticeerde hij mij aan den hand van symptomen. Daarna worden ik ruwweg 3 weken opgenomen ter ie NIH zodat zij uittesten konden doet wegens zijn diagnose te bevestiging. Jawel, bilaterale bijnierhyperplasie met hyperadrogenisme wasgoed den diagnose. Hoewel mijn problemen zeer zeldzaam zijn, zijn er veel mensen diegene wordt genegeerd met meer algemene endocriene problemen plusteken andere medische problemen. Mits jouw voelt dat er iets mis is, geef dan noch op. Jij weet jouw vlees huis dan wie dan zowel๐Ÿ˜Š Mits jouw vragen of opmerkingen hebt, stuurwiel mij dan gerust ene DM of reageer hieronder!

Related Articles

15 Comments

  1. You look just as beautiful on the left as you do on the right. Cheers and congrats on getting it all under control for a healthier you. God is good. ๐Ÿ‘๐Ÿผ

  2. Iโ€™m helping one guy right now who can eat low calorie and not lose much weight. We are going to try to overshoot calories for a week and then undershoot for a week. Then over 2 weeks he isnโ€™t just cutting a massive amount indefinitely

  3. Wow it is crazy that all those doctors could not take the time and effort to help you figure out what is going on. So amazing you got through that and persevered. You must be incredibly strong.

  4. All the Yes to last last part!!!! ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’— You absolutely 100% know your body best. So glad you kept fighting for an answer and didnโ€™t ignore your gut instincts. And I am so happy you finally have some answers. I am cheering you on ๐Ÿ’ฏ ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

  5. ๐Ÿ˜ฑ Wow respect๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  6. Amazing story of persistency, frustration, discovery and eventually validation. Overcoming any adversity is amazing and admirable.

  7. ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

  8. that’s an amazing story! Glad you’ve toughen it out after all these years!!

Back to top button