Maaltijdplanner

Een moment in de tijd dat ik me voor altijd zal herinneren, maar een dag die ik wou dat ik het kon vergeten. Als ik le

Eentje ogenblik ter den tijdstip dat ik mij voordat immermeer zou herinneren, maar eentje dag diegene ik wou dat ik ie kon vergeten. Mits ik iets heb geleerd op dit dag plus via ie maken van dit plaatje, dan is ie dat jouw moeten lust van elk willekeurig avontuur plus elke hap van eentje heugenis, plus immermeer moeten zeggen dat ik van jouw hou. Papa-o aan halskraag krijgen met den Insta-posts op olliesdeli wasgoed ie leukste! Blijkt dat ie nooit te laat is wegens eentje ​​oude hond nieuwe trucjes te leren. TUNA MELT 🧀 met Ollie’s tonijnmix plus Amerikaanse kaas. Ik kon niets aanmerken op dit sandwich! Eentje werkelijke meester ter hun vriesvak. Jij kon onvervalst noch onjuistheid gaan om iets van hun spijskaart te schiften. Noch exclusief absoluut heerlijk, maar den crunch van dat geroosterde roggebrood wasgoed precies terdege?

Related Articles

5 Comments

  1. #tunasandwich #cheesemelt #cheesefordays #cheesesandwich #melbournesandwiches #melbournesanga #sangasofmelbourne #sangasofinstagram #sandwichoftheday #melbournefood #melbournelunch #lunchgoals #goodlookingfood #foodiepicoftheday #goodfoodguidemelbourne #goodfoodgoodmood #lunchdate #melbourneeats #topfoodstagrams #topfoodmelbourne #makingmemories #foodinspo #foodstagram #foodstagraming #siezethemoment

Back to top button