Maaltijdplanner

Elke keer als ik op reis ben, krijg ik de vraag, “maar hoe reis je alleen?!“. Het is een e

Elke keer indien ik op trektocht ben, ontvang ik den vraag, “maar hoe trektocht jou uitsluitend?!“. Ie is ene eenvoudig beantwoording – er zijn geen vreemden ter den reiswereld, uitsluitend vrienden diegene jou nog noch hebt ontmoet. Plus ik ontmoette drietal van den lieve mensen tijdens mijn eerste nacht ter LA – Ik deelde goedkope tequila plusteken consumeerde mijn 2e plusteken 3e burg in 12 uur na overkomst ter den Verenigde Staten. Ik wasgoed opgeruimd waarna den suggestie allesbehalve burgs wasgoed voordat postbode numero deux (shock horror, ik weet ie, maar ik moeten mijn inbreker-liefhebbende zelf tempo vasthouden plusteken noch te snel uitbreken.. indien er reeds zulk bestaat!). Wetmatigheid 1 van solo rondreizen – sta open voordat ie maken van nieuwe vrienden. Wetmatigheid 1 van Grand Central Market – sta open voordat ie porties van enkele van den best smakende multiculturele gerechten diegene Downtown LA te bieden heeft. Zo opgeruimd dat den nieuwe vrienden iedereen voordat den regels waren, want zoals dit plaatje’s permitteren zien, plusteken met zowat 40 verkopers wegens uit te uitzoeken, zullen voedselnijd huwelijksinzegening zijn indien zij dat noch waren – zowel vertrouwd indien FOMO zoals wij ie ter Australië vermelden albita_rmo 😂 Plus wegens be te sluiten met mijn eerste Amerikaanse Starbucks ✅✅✅ FRIED CHICKEN AND WAFFLES (van Lucky Bird) 🧇 met gebakken kip plusteken wafels plusteken ahornsiroop. BIG POPPA PASTRAMI EVERYTHING BAGEL (van Wexler’s Deli) 🥯 met pastrami, scrambled eggs, cheddar, cream cheese plusteken spicy mosterd op ene van alles bagel. GEGRILDE TERIYAKI KIP (van Bento Ya) 🍱 met gegrilde teriyaki kip, witten rijst plusteken salade met misodressing. Noch getoond maar verslonden – SALVADORAN FARE (van Sarita’s Pupuseria) 🥟 met gebakken plantains, traditionele pupusa plusteken empanadas. Verwoord omdat indien jou dit leest.. Ga daarheen! Den empanadas wordt op bestelling versregel geproduceerd?

Related Articles

5 Comments

  1. #regaleats #wexlersdeli #bentoya #luckybird #saritaspupuseria #dtla #dtlagoodfood #dtlafood #dtlaeats #losangeleseats #losangelesfood #foodiefinds #foodiefun #foodieonholidays #foodieinLA #foodielife #foodinLA #bestfoodLA #goodfoodblog #goodfoodguide #topfoodstagrams #foodieig #eatingfortheinsta #eatLA

Back to top button