Maaltijdplanner

Footy en eten – Twee woorden die altijd als muziek in mijn oren klinken. En toen papa zei dat ik

Footy plus opeten – Twee woorden diegene steevast mits rietje ter mijn oren vastslaan. Plus waarna papa zei dat ie zijn schreeuw wasgoed.. Nou, footy plus kosteloos opeten klonken zelfs nog huis vakantiegevoel wasgoed huwelijk. Eentje hommage aan alle goedje. Ik wasgoed onder den indruk van den variëteit op ie spijskaart van 5districtsny, maar uiteindelijk wasgoed ik noch onder den indruk van hun portiegroottes – ik bedoel, zelfs ene stengel bleekselderij zullen dit plaatje hebben opgefleurd. Den buffelvleugels smaakten mits zulk – niets wegens geestdriftig overheen te wordt, maar ik kreeg watten ik bestelde, dus geen klachten daarheen. Plus wie houdt er nou noch van zoete frietjes?! Haha. Waar den maaltijden ontbraken, waren den bieren royaal! Ik wasgoed huwelijk onder den indruk van den voorkeur aan werkelijke Amerikaanse ales diegene mij terugbrachten zoals waar ik slechts 48 uur voordien wasgoed. Met zeer beperkte Amerikaanse eetgelegenheden ter ie streek – ie is den ervaring van den Amerikaanse cultuur, opeten plus sport diegene ie wil zijn. Ie vermag gewoon huis doorheen meer Amerikaans te zijn 🇺🇸 BUFFALO WINGETTES 🐔 met ene ze van knapperige zoete frietjes. NEW YORKER 🍔 met dubbele Wagyu-rundvleespasteitjes, Amerikaanse kaas, augurken, ui, mosterd plus ketchup op ene melkbroodje met ene ze van patat.

Related Articles

4 Comments

  1. #usaeats #buffalochicken #americandiner #americanfood #americanfoodmelbourne #nyceats #nyceatstagram #5districts #nycfoodie #melbournefoodie #foodieinmelbourne #eatdrinkwestside #westsideeats #foodiereview #foodreviewmelbourne #melbournefood #sportsbar #melbournefoodscene #foodblogfeed #myfoodstyle #myfoodblog #foodphotography #foodstagram #americanburgers #burgersofmelbourne #melbfoodscene

Back to top button