Maaltijdplanner

Het is precies een maand geleden sinds deze foto – mijn eerste volledig ongetrackte nacht

Ie is precies eentje maand geleden sinds dit kiek – mijn eerste volledig ongetrackte avondje uit met wijngeest na comp. Den gemengde gevoelens waren feitelijk. Ik wasgoed opgewonden, begrijp mij noch verkeerd, maar waarna ie leegeten worden aangeboden plusteken den verkiezing moest wordt vervaardigd watten te orderen, kon ik noch verschillend dan aan den cijfers denken, den mogelijke woede-aanval, ie idee ok te zijn maar noch zo ok met gewichtstoename plusteken ofschoon dit herdenken tegelijk hebben is veel. Hoe wasgoed ie gekookt? Wil ik ie feitelijk of wil ik iets vetters plusteken ondeugenders? Of ga ik voordat den veilige optie? Watten vooruitzien anderen dat ik samenstel? Watten wil ik feitelijk? Maar ik bestelde plusteken waarna ie kwam, wasgoed er geen twijfel, geen achterhouding, gewoon zuiver ter ie ogenblik zijn, plezier van elke hap plusteken inkijken dat elke besluit den juiste besluit is, want er is geen alternatief. Eentje maand straks is ie noch gemakkelijk. Ik ben er nog noch – ie blijkt dat ie noch zomaar eentje schakelaar is van comp-brein zoals helemaal aan scheepsdek zijn van den post-comp-versterkingstrein, maar elke dag wordt ie gemakkelijker plusteken spannender plusteken ik schenkkan noch wachten wegens ofschoon ie voedsel met alles te trachten den mensen. Toet toet. KIP & BACON SANDWICH 🥪 met papperige erwten plusteken sriracha mosterd mayo van thedukemelbourne

Related Articles

One Comment

  1. #theduke #melbournefoodscene #melbournefoodie #melbeats #discovermelbourne #chickensandwich #chickenandchips #foodieinstagram #insightmoments #makingmemories #makinggains #bodybuildingfoodie #bodypositivity #eatingforinsta #eatingforthegram #bodybuildinglife #progressnotperfection #mindsetmatters #positivemindset #foodwithfriends #foodphotography #foodpic #foodpicoftheday

Back to top button