Maaltijdplanner

Het naar mijn zin hebben Ik had nog nooit paling gehad en had geen idee wat t

Ontiegelijk veel vreugde erop waya_japanese. Ik had nog nooit paling gehad plusteken had geen idee watten ik kon vooruitzien. Ie smaakte zoals eentje chique vis. Plusteken op papier klinkt dat stom ik weet ie! Maar stel jou eentje vis voordat diegene minder zoals zoutig water smaakt plusteken meer zoals vis diegene smelt ter jou mond terwijl hij uit mekaar valt ter den rijst met daarop eentje saus diegene enig vermag wordt omschreven mits eentje versterking van den palingsmaak. Ik heb kimchi plusteken groene peper toegevoegd, maar dat wasgoed noch nodig. Indien ik mijn tijdstip weer had, zullen ik ter ieder geval uitzoeken voordat eentje zeewiersalade. UNADON 🐠 met gegrilde paling, gestoomde rijst, groene pepers plusteken kimchi gegarneerd met unagi saus watten zichzelf letterlijk vertaalt zoals palingsaus haha!

Related Articles

One Comment

  1. #eel #grilledeel #braisedeel #japanesefood #japaneseeats #japanesecuisine #donburi #goodfoodguide #japanesefoodstagram #eatmelbourne #foodwithfriends #goodfoodguidemelbourne #zomatomelb #melbournefood #melbourneeats #foodiemelbourne #foodiebucketlist #foodiefinds #foodstagraming #foodmemories #foodiereview #melbournefoodscene #melbournefoodie #foodiepicoftheday

Back to top button