Maaltijdplanner

Hoewel het een late post was, was het geenszins een late verjaardag. Onzeker over wat de d

Hoewel het een late post was, was het geenszins een late verjaardag. Onzeker over wat de dag zou brengen, werd ik overladen met liefde van vrienden en familie via sms’jes, telefoontjes en berichten op de oude trouwe Facebook-muur β™₯ Een gymsessie en koffie βœ… en er was een verjaardagstaart πŸŽ‚… Van het eiwit bar variatie natuurlijk! Haha. Toen het tijd was voor de lunch, werden de jaarlijkse verjaardagscravings van pannenkoeken gebrouwen. Het is bijna zijn eigen verjaardagstraditie geworden. Ik weet eerlijk gezegd niet waar het begon, maar zoals mijn Instagramming suggereert, is het niet mijn gebruikelijke bestemming. Maar verjaardagen zijn een speciale gelegenheid voor mij en dus is een speciaal eten soms een must? Deze kussens met citroenachtige goedheid van alkemist_gc waren the next best thing β™₯ Na wat snoep en scuttlebutt met mijn zus van een andere meneer, dacht ik dat mijn verjaardag niet beter kon worden totdat het diner met mijn tante me versteld deed staan ​​bij mrkojima 🀯 Een verjaardag cocktail om te beginnen 🍹, een okonomiyaki waar ik nog steeds van droom om deze post te schrijven en een zalmteriyaki waar ze die saus moeten bottelen en verkopen 🀀 Een absolute must om te bezoeken op Chevron Island voor hun eigentijdse kijk op de traditionele Japanse keuken in izakaya-stijl. En natuurlijk is geen diner compleet zonder dessert en dus was het verjaardagsdiner niet anders. Lopend langs het strand van Burleigh met mijn espresso-pistachegelato van scoopgelati in de hand 🍦 Ik zag hoe het tij van stemming veranderde en ik genoot van waar deze volgende ronde rond de zon me heen zal brengen. Als de laatste ronde iets was om aan voorbij te gaan, ben ik in voor een wilde rit β˜€πŸŒˆ BLUEBERRY AND CITROEN HOTCAKES πŸ‹ met bosbessencoulis, citroenmascarpone, seizoensbessen, honingraat en ahornsiroop. GEPEPERDE INKTVIS πŸ¦‘ met knoflook, shichimi, blaadjes en pikante couli. ZALM TERIYAKI 🐟 met zoete teriyakisaus. MAIS OKONOMIYAKI 🌽 met Japanse saus.

Related Articles

9 Comments

  1. #regaleats #goldcoastfoodscene #alkemist #scoop #gelato #mrkojima #japanesefoodstagram #japanesefood #izakaya #okonomiyaki #goldcoastfoodie #goldcoasteats #birthdaydinner #birthdayshenanigans #birthdayreflections #birthday #birthdaycelebration #myfoodstory #myfoodblog #myfoodstyle #eatgoldcoast #makingfoodmemories #girlcaneat #foodwithfriends #foodblogfeed

  2. Looks like an awesome day!! Belated birthday wishes!!

  3. HAPPY BIRTHDAY!🎈 Thanks for including @scoopgelati in your celebrations! 🍦

Back to top button