Maaltijdplanner

Ik ging niet naar Queensland om te eten, maar dat betekende niet dat ik niet goed gegeten had! I

Ik ging niet naar Queensland om te eten, maar dat betekende niet dat ik niet goed gegeten had! Het kwam rechtstreeks uit het vliegtuig en was op weg naar paddockbakery om hun kijk op een reuben-toastie te verslinden. Zittend in de tuin nam ik het allemaal in me op – verbaasd hoe alles altijd op zijn plaats valt als je het universum zijn gang laat gaan. En doe wat het deed met deze toastie die alleen werd geëvenaard door de geweldige service, het kijken naar de hond en de adem van de Qld-lucht waarvan ik niet wist dat ik die zo hard nodig had. De vriendelijke service ging door terwijl ik zat en naar de oceaan staarde van justinlaneest. De pizza-topping-selectie op punt, de smaak verrukkelijk en de sfeer super aan het strand gekoeld met een vleugje boujee-elegantie. Het was een geweldige plek om gewoon van het leven te genieten. Toen werd steakavond goed gedaan bij binebeerbar met een kant van trivia waar de winnaars zeker vals speelden! En kijk, je kunt het meisje uit Melbourne halen, maar je kunt de verslaving aan Melbourne en gebakken eieren niet uit het meisje halen! Een Vietnamese kom aan het strand van Surfer’s Paradise was een geweldige pre-game voor het onbeperkte buffet dat op spiesjes werd geserveerd bij brazilian_flame, waar niet alleen het vlees heet was, maar ook de obers die het serveerden? En toen ik dacht dat ik het kon geen meer eiwitrijke maaltijd krijgen, een reis naar joesdeliofficial blies mijn eiwitminnende geest. Deze waanzinnig beladen sandwiches waren beter dan ik me herinnerde van de laatste reis naar het noorden en leken te lachen om de angst voor inflatie, elke vakantiedollar waard! DE REUBEN 🥪 met Wagyu beef, Zwitserse kaas, augurken, zuurkool, Russische dressing en mosterd op houtgestookte zuurdesem. SPECIALE PIZZA 🍕 met champignons, knoflook, rode ui, gorgonzola, buffelmozzarella, oregano, fior di latte, truffelhoning en chilivlokken. RUMPSTEAK 🥩 met zoete aardappelfrietjes, salade en een spiegelei. VERMICELLI SALADEKOM 🥗 met kip. JOEY’S SPECIAL HOAGIE 🥪 met wagyu pastrami, Zwitserse kaas, slaw, augurken, rode ui, aioli en volkoren mierikswortelmosterd. ORIGINAL DELI 🥪 met gerookte ham, mortadella, inferno salami, provolone, ijsbergsla, zuurkomkommer, rode ui, gele mosterd en aioli.

Related Articles

5 Comments

  1. #regaleats #pizza #soundon #reubensandwich #reuben #reubentoastie #hoagie #hoagienation #vermicellinoodles #goldcoastfoodscene #goldcoastfoodie #discovergoldcoast #eatgoldcoast #makingfoodmemories #wanderlustfoodie #wanderlustlife #foodpicsforfoodies #myfoodblog #foodiefeature #foodblogger

Back to top button