Maaltijdplanner

Ik heb vandaag iets gedaan. Nou, ik heb veel dingen gedaan vandaag. Maar vandaag voor het eerst

Ik heb vandaag iets gedaan. Nou, ik heb veel goedje gedaan vandaag. Maar vandaag heb ik voordat ie voorafgaand ter jaren (te veel jaren wegens te tellen) mijn app voordat ie volgen van voedsel verwijderd. Nu heb ik ge plus toe dagen plus weken zonder tracking, maar enkel ter ie buitenland plus pre-covid. Covid heeft mij veranderd – ik ben meer dan uiteindelijk gefixeerd op den cijfers. Zelfs beloofde dagen zonder tracking werden gedaan met ie comfort van den wetenschap dat den app er wasgoed indien eentje veiligheidsdeken indien ik diegene nodig had. Zonder app = geen veiligheidsdeken plus dus hier zijn wij, trouwhartig medegedeeld eentje van den grootste dagen voordat mij op dit trektocht diegene wij leven vermelden. Plusteken oké, ik had werkster ter den wetenschap dat ik overheen 72 uur weer op verlof zou zijn, maar dat neemt noch weg hoe vitaal dit stap voordat mij wasgoed. Ik heb ie voordat den verlof gedaan plus ik heb ie vastberaden plus zenuwachtig opgewonden gedaan voordat hoe vitaal dit voordat mij zullen kunnen zijn erbij mijn terugkeer! 💪 Maar ik had watten werkster wegens mij onderbrak mijn eerste niet-getrackte dag te promoten met mijn laatste papa-dochter pre-vakantie footy date op beerdeluxefedsquare. Plusteken overheen eentje veranderd persoon gesproken.. Positie gekozen voordat den traditionele steak sandwich, maar ter positie daarvan priv wegens watten vrienden te zegevieren met eentje salade 🥗 plus ja volledige onthullingstijd, begrijp mij noch verkeerd, ik ben dol op steak sandwiches, maar zij zijn zowel mijn favoriet omdat ja zij zijn gemakkelijk te volgen.. Maar noch vandaag hersenen! Dit kipschnitzel gegarneerd met salade heeft mij zeker indien vriend gewonnen, want ie wasgoed absoluut ie liefste idee plus absoluut heerlijk! Den kip wasgoed volmaakt gebakken, den kruim wasgoed licht plus noch vettig plus ik hoefde noch wegens ansjovis te vragen. 🤯 Absoluut onder den indruk van dit kijk op eentje caesarsalade plus beveel ten zeerste elk van hun opties voordat kipschnitzel aan op zowel uw gevolgde indien niet-gevolgde dagen! KIP CAESAR SCHNITZEL 🥗 met zuigeling gem slaatje, bacon, ei, parmezaan, croutons, witten ansjovis plus Caesardressing on the side met mosterdzaadjes plus chilivlokken.

Related Articles

6 Comments

  1. 🙌🙌🙌 need to venture out Grugs way for a burg one day

  2. So proud of you❤️ and so excited for you❤️ and yesterday was AWESOME 😍😍😍

  3. #friedchicken #chickenschnitty #schnitzel #schnitzellove #chickensalad #caesarsalad #beerdeluxefedsquare #dinner #melbournedinner #melbournefood #melbournefoodscene #mindsetgoals #mindsetmatters #kickinggoals #foodblogfeed #melbournefoodiefinds #foodierevelations #foodietribe #topfoodstagrams #strongnotskinny #holidayeats #makingmemories #foodpicoftheday #foodpicsforfoodies #goodfoodgoodmood

Back to top button