Maaltijdplanner

Ik hou van mijn sport .. Nou, ik hou van mijn AFL-footy, maar als je in LA bent, doe dan wat de LAians doen

Ik hou van mijn sport .. Nou, ik hou van mijn AFL-footy, maar mits jij te LA bent, doen dan zoals den LAians doet plusteken ga zoals ie honkbal! Ie is noch mijn eerste rodeo te ene sportstadion, maar ie wasgoed mijn eerste Amerikaanse honkbalrodeo plusteken dus wasgoed ik super geestdriftig wegens mij te verdiepen te ie zeer dure plusteken extreem overgewaardeerde stadioneten! Indien ene kleuter te ene snoepwinkel opgewonden FYI. Hoewel noch afgebeeld, wasgoed ene hotdog ene vereiste (met alles erop plusteken eraan). Eentje biertje wasgoed voorgoed plusteken den macho-nacho’s bezegelden den overeenkomst (vooral waarna zij te ene nieuwe plastic baseballpet kwamen – waarvan ik zweer dat zij nog huis smaken)! Eentje ietsje teleurgesteld wasgoed ie noch zoals The Simpsons, waar ik mij voorstelde dat bodes wegens den gangpaden sleepten plusteken riepen ‘trek jij krakeling of jij dille-augurk hier’ plusteken willekeurig voedsel zoals mij toe gooiden terwijl ik ja zei tegen alles watten op mijn padachtige kwam. vrienden met den lokale populatie Ik kwam erachter dat na covid den bodedienst nog noch is teruggekeerd, maar ie zullen snel terug willen zijn. Want uiteindelijk, wanneer den Angels hun hoofdman TROUT missen plusteken OHTANI noch bepaald op peil speelde, is den entertainmentfactor 💯 alles te hotdogs te den menigte plusteken stadionvoedselpret!! NACHOS ⚾ met chipotle chicken, guacamole, nacho cheese, pico den gallo, sour cream plusteken jalapeños te ene souvenir Angels hoofdbescherming.

Related Articles

2 Comments

  1. #regaleats #machonachos #nachosupreme #nachocheese #angelsstadium #angelstadiumfood #stadiumfood #baseballeats #baseball #baseballfood #eatLA #eatcalifornia #usafoodie #usafood #helmetnachos #foodieinLA #laeats #lafood #californianeats #californiaadventure #californiadreaming #foodiefun #foodieadventure #angelsquad

Back to top button