Maaltijdplanner

Met een maïshond die al is aangevinkt, evenals nacho’s in een nieuwigheidshelm, i

Met ene maïshond diegene reeds wasgoed afgevinkt plusteken nacho’s ter ene nieuwe hoofdbescherming, wasgoed ie noch meer dan uiteraard dat den volgende must-eat ene trechtercake van Universal Studios wasgoed! Overmits ik thuis noch zoetekauw ben, wist ik noch zeker watten ik zullen vinden van ene reusachtig schoolbord gefrituurd deeg gegarneerd met basterdsuiker, slagroom, jam plusteken meer suiker, maar ik wasgoed verrast hoe ik heb er hevig van genoten. Ie wasgoed geen donut, geen churro plusteken zeker geen cake, maar ie wasgoed wasgoed. Mijn hartige wegen wonnen echter, omdat ik er maar den tweede van kon perfectioneren plusteken ervoor koos wegens noch doorheen te gaan met ene suikerfixatie-avontuur. Plus ter positie daarvan wegens mijn hartige, liefhebbende smaakpapillen te bevredigen, begaf ik mij zoals den Duff-bar wegens nog ene ander genot voltooid te vinken voordat ik den dag afsloot te unistudios NBC Sports Caf and Grill voordat ie ultieme ter ene eiwitrijke, jalapeño-geladen, karbouw kip salade. FUNNEL CAKE 🎂 met poedersuiker, aardbeien plusteken vanilleroomijs. NASHVILLE HOT CHOPPED KIP SALADE 🥗 met pittige Nashville kip, coleslaw, slaatje, dille augurk dressing, croutons, cheddar kaas plusteken jalapeños. INSIDE OUT JALAPEÑO POPPERS 🌶 met panko-gepaneerde cheddarkaas, jalapeños, roomkaas plusteken ene karnemelkdressing.

Related Articles

2 Comments

  1. #regaleats #universalstudioseats #melsdiner #funnelcake #loadedfunnelcake #nbcsports #nashvillechicken #choppedsalad #choppedchickensalad #duffbeer #duff #hollywoodeats #hollywoodadventures #californiaadventure #californiadreaming #laeats #lafood #universalstudioshollywood #foodieinLA #usafoodie #sweetandspicy #foodiebucketlistgoals

Back to top button