Maaltijdplanner

Mijn favoriete snacks ~100 cal Laat me de jouwe weten! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe snac

Mijn favoriete snacks ~100 cal 🤩 Laat mij den jouwe weten! Ik ben steevast op zoek zoals nieuwe snacks 🕵🏼‍♀️😁 ▪️Snackajacks: 41 calorieën vanaf cake, 2 syns ▪️Fibre One-repen: 90 calorieën, 4 Syns (verjaardagstaart is mijn favoriet) ▪️Breakaway CARAMAC: 102 calorieën, 5 syns ▪️Blue Riband CARAMEL: 99 cals, 5 syns ▪️Ringos Salt & Vinegar: 59 cals, 3 sys ▪️Asda Popcorn 6pk: 54 cals, 2.5 syns ▪️Aero Drankbuffet: 133 cals, 6.5 syns ▪️Time-out Wafer: 112 cals, 5.5 syns ▪️Asda Salted Caramel mini ijsjes: 50 cal, 2.5 syns ▪️Party Rings: 24 cals elk, 1.5 syns

Related Articles

4 Comments

  1. #snacks #healthysnacks #snacktime #snackideas #healthysnackideas #slimmingworldsnacks #snackplate #lowsyn #lowsyntreats #lowsynsnacks #lowcalorie #lowcal #lowcaloriesnack #lowcalories #healthy #slimmingworld #favouritesnack #slimmingworldsupport #slimmingworldmotivation #onplan #slimmingworldcommunity #slimmingworldfriends #slimmingworldmafia #slimmingworlduk #ww #lowsyns #lowsyntreats #lowsynsnacks

Back to top button