Maaltijdplanner

Nadat ik kip en wafels had gegeten in LA, dacht ik dat ik dat vakje had aangevinkt. Dus wanneer ik

Nadat ik kip plusteken wafels had gegeten te LA, denk ik dat ik dat vakje had aangevinkt. Dus waarna mij worden verteld dat ik te mijn volgende stad weer kip plusteken wafels moest kopen, wasgoed ik te den war – ik bedoel reubens ja, hamburgers zeker, maar weer kip plusteken wafels? Natuurlijk noch. Ik ben zo opgeruimd dat ik mijn woorden heb opgegeten, want dit versie te hashhouseagogolv wasgoed absoluut ie volgende niveau! Dit verwrongen mid-west kijk op boerderijvoedsel wasgoed meer dan ene was leven.. Ie wasgoed ene omvangrijk leven! Ik bedoel, kijk ooit zoals ie mes dat nodig is wegens dit slechte rakker te snijden. Andy claimt wereldberoemde gefrituurde salie-kip plusteken hoewel ik toegeef dat ik er voordat mijn visite nog nooit van had gehoord.. Ie is nu zeker regaleats beroemd. Ie zag er noch schattig was uit, maar ie smaakte zowel heerlijk. Ie smaakte meer dan omvangrijk.. Ie wasgoed absoluut heerlijk! Plusteken ie helpt dat er zowel ene machtig mooie plaatje voordat nodig is.. Ter tegenstelling totdat mij vandaag – 100 graden Nevada-weer 🥵 ANDY’S WORLD FAMOUS SAGE FRIED CHICKEN AND WAFFLES 🧇 met gebakken hoeveverse verse kipfilet, gerookt spek, tomaat, hete siroop, gebakken prei plusteken verse rozemarijn gerechtsdecoratie op twee wafels.

Related Articles

3 Comments

  1. #hashhouseagogolv #hashhouse #chicken #friedchicken #waffles #waffleswaffleswaffles #fatfucksunite #friedchickenfriday #chickenwaffles #lasvegas #lasvegasnevada #lasvegasfood #lasvegaseats #lasvegascuisine #lasvegasrestaurants #eatusa #travelUSA #foodreview #foodblogfeed #foodietravel #foodspiration #foodphotography

Back to top button