Maaltijdplanner

Niet zozeer een uit eten gaan als wel een waarderingspost – Dineren in de fi

Noch zozeer ene uit leegeten gaan indien welnu ene waarderingspost – Tijdens ie leegeten ter ie verfijnde restaurant van dream_catching_nomad werden mijn smaakpapillen ontstemd wegens meerval. Plus noch dat ik ie schenkkan vergelijken met gefrituurde meerval, want ik heb ie nog nooit gehad, maar laat mij jij zei dat ie ter den lucht gebakken wasgoed ongelooflijk! 🐐 Maar watten nog ongelooflijker wasgoed, wasgoed den persoon diegene ie had geproduceerd ❤️ Wegens ervoor te zorgen dat aan mijn behoeften aan zeevruchten worden voldaan, besefte ik op dit uur hoeveel ik dit trektocht nodig had plusteken hoeveel ik haar nodig had. Hier vond ik mij. Noch dat ik helemaal verdwaald wasgoed, maar er ontbrak ene puzzelstukje plusteken dream_catching_nomad overhandigde ie aan mij op ene blauwe vis gevulde plaat ter ie midden van haar woonkamer letterlijk vol met puzzelstukjes 🧩 Ik vond den liefde voordat mij diegene ik noch deed weet dat ik had verloren.. Ja, terwijl wij meerval aten plusteken lachten terwijl wij onze lucht inhielden ter den opeenhoping dat onze kleine troonpretendent onze liefde voordat zoete pieper najaagde 😂 watten ik moest horen wegens ervoor te zorgen dat watten er daarna gebeurt op mijn voorwaarden is plusteken van niemand verschillend. Ie blijkt dat wij iedereen ene kleine meerval ter onzerzijds leven nodig hebben wegens te doorgrond dat wij maar één leven hebben, dus permitteren wij er ene groots leven van maken! AIR-FRIED CATFISH 🎣 met zoete aardappelfrietjes, wortelsoufflé, raapstelen plusteken geroosterde groenten.

Related Articles

5 Comments

  1. Glad you loved it as much as I do! Next time you visit, Melvin can make some deep fried catfish and you can be yet another person to tell him that air fried is better 🤪🤣👌🏼 #igotyou

  2. #regaleats #homemade #airfried #seafood #friedcatfish #homecooking #wanderlust #wanderlustlife #wanderlustmemories #makingmemories #makingmemorieswithfamily #family #familymatters #findingmyself #love #igotyou #missingpuzzlepiece #myfoodstory #myfoodblog #foodblogfeed #divineintervention #notallthosewhowanderarelost #wanderlustfood #foodspiration #notlookingback #deepandmeaningful

Back to top button