Maaltijdplanner

Sorry dat ik MIA ben geweest, maar dit gebeurde nogal eens in het weekend… Kom weg met humor

Sorry dat ik MIA ben geweest, maar dit gebeurde nogal ooit te ie weekend… Weggaan met ene goud te Fitness Open op den nbaaustralia_official Spring Comp maakte ie tellen van elk stuk rijst te den afgelopen 30 oneven weken den moeite waard!! Den wereld ging weer open terwijl ik weg wasgoed, maar ik heb geleerd dat ie opeten er eeuwig zou zijn plusteken nipt zo lekker (zo noch meer!) zou zijn indien ie mijn spelletje is wegens ervan te smullen. Maar voorlopig zijn mijn maaltijden extreem consistent plusteken zowat slaapverwekkend.. met nog maar 10 dagen totdat den volgende comp – dit keer met icn_victoria is er absoluut geen ruimte voordat variatie indien ik diegene gulden plak nog ene keer wegens mijn nek wil dragen. Dus den vraag is echter – wanneer ik schenkkan vieren, waar ga ik vooraf heen?!

Related Articles

3 Comments

  1. #compprepfoodie #compprepdiet #foodieonadiet #fitfam #fitness #bikini #bodybuilding #icnvic #icompetenatural #iifym #fitnessfoodie #fitnessfreak #girlswithmuscle #girlswholift #bodybuildinglifestyle #bodybuildingfood #foodieforlife

Back to top button