Maaltijdplanner

stond bovenaan mijn lijst voor mijn eerste volledige dag in New Orleans, maar toen ik daar aankwam spar

cafedumonde stond bovenaan mijn register voordat mijn eerste volledige dag te New Orleans, maar waarna ik ginder ‘s ochtends indien eerste aankwam na ene sessie te den sportschool te mijn nieuwe favoriete lokale. Ja, ik had natuurlijk reeds ene lokale sportschoolverbinding (had jij verwachten iets minder van mij?)! Ie laatste waar ik zin te had wasgoed koffie plusteken ene beignet. Nou, ik had absoluut zin te koffie. Daarbij had ik toereikend tijdstip voordat den zoete spullen plusteken op dit ogenblik verlangde ik schattig maar zoals alles watten hartig wasgoed. Waarna keek ik tegenover mij terwijl den jazzmuziek speelde te den straat diegene Decatur Street is plusteken ginder wasgoed den oude centralgrocerynola diegene beroemd wasgoed wegens ie maken van den muffaletta – ene thicc AF deli-vleessandwich vol met alle spullen diegene mijn wog-ziel aanspreken. centralgrocerynola is nog volop te balkon na den orkaan Ida, maar ik wanhoopte noch lang waarna ik erachter kwam dat hun vleeswarensandwich ongeacht den deur zuppardos.family.market worden verkocht. Gevraagd wegens ene ​​halve portie wasgoed ie nog steeds vitaal toereikend voordat 2 of 3 personen! Maar ene individuele reiziger zijn plusteken ie is zoooo lekker koud. Ie wasgoed den tweede nu met mijn cichorei zwarte koffie plusteken den andere tweede zometeen.. OK 15 minuten zometeen waarna ik te cafedumonde verbleef luisterend zoals den soulvolle klanken van den straatartiesten, maar ie telde nog steeds. MUFFALETTA 🥪 met ham, mortadella, salami, emmentaler Zwitserse plusteken provolone kazen plusteken olijvensalade (bestaande uit kalamata-olijven, pimentpasta, bloemkool, wortelen, selderij, rode paprika, kappertjes, pepperocini, look plusteken olijfolie) te muffalettabrood.

Related Articles

6 Comments

  1. #regaleats #adventuresofme #centralgrocery #neworleansfood #neworleanseats #cafedumonde #cafedumondecoffee #cafedumondejazz #neworleansjazz #nolajazz #nolamusic #nolafood #nolaeats #nolafoodreview #nolafoodie #muffalettasandwich #sandwichesftw #sandwichesofinstagram #igfoodie #igfood #neworleansculture #chicorycoffee #myfoodblog #foodblogfeed #myfoodstory #myfoodstyle #foodstyling

Back to top button