Maaltijdplanner

Ter ere van al 2 jaar een diagnose te hebben, wilde ik jullie mijn verhaal vertellen!

Ter ere van nu 2 schooljaar ene diagnose te hebben, wilde ik jullie mijn vertelsel zei! Ter 2018 kreeg ik den diagnose na 16 schooljaar geen beantwoorden met ene zeldzame endocriene kwestie genaamd bilaterale bijnierhyperplasie met hyperadrogenisme. NIH heeft ongeacht mij slechts 4 mensen met dit bezwaar waargenomen. Waarna ik 4 wasgoed, begon mijn moeder mij zoals voedingsdeskundigen plus dokters te brengen omdat mijn gewicht zo dramatisch zullen uiteenlopen. Den diagnose van den voedingsdeskundige wasgoed dat ik “stiekem leegeten” aan ie nemen wasgoed. Fast forward zoals waarna ik ter den puberteit kwam. Waarna ik eenmalig ter den puberteit kwam, werden mijn hormonen gestoorde plus begon ik ene hele tabel symptomen te geoefend. Ernstige hersenmist, vermoeidheid, spier- plus gewrichtspijn, ernstige gewichtstoename plus meer. Op ene gegeven uur ontwikkelde ik ernstige angst, laagconjunctuur plus OCS, diegene zowel gepaard gingen met anorexia indien reactie op ie trachten controle overheen mijn vlees te krijgen. Ie enige dat elke dokter waar ik zoals toe ging tegen mij zei, wasgoed “minder leegeten, meer bewegen”. Zelfs indien ik 300 calorieën vanaf dag at, verloor ik noch ie gewicht dat gepaard ging met den endocriene problemen, omdat mijn calorieverbruik noch ie probleem wasgoed. Elke dokter diegene ik ter den loop van den 16 schooljaar bezocht, negeerde mij. Waarna ik eenmalig wasgoed opgenomen ter den NIH, vertelde den eerste dokter mij werkelijk dat ik gestoorde wasgoed. Eentje schooljaar straks keerde ik terug, maar dit keer met ene andere dokter. Te 5 minuten nadat hij ginder wasgoed, stelde hij mij op onderstel van symptomen vast. Daarna worden ik ruwweg 3 weken opgenomen ter ie NIH zodat zij uitproberen konden uitrichten wegens zijn voorspelde diagnose te vastmaken. Ja, bilaterale bijnierhyperplasie met hyperadrogenisme wasgoed den diagnose. Ik worden behandeld met medicijnen plus nu zijn mijn symptomen hevig mild. Ik heb nog steeds geen 100% controle overheen mijn gewicht, maar ik leer ermee akkoord te gaan plus te omhelzen wie ik ben😊Hoewel mijn problemen zeer zeldzaam zijn, zijn er veel mensen diegene wordt genegeerd met meer algemene endocriene problemen, evenals andere medische problemen. Mits jou voelt dat er iets mis is, geef dan noch op. Jij wetenschap jou vlees huis dan wie dan zowel😊 Mits jou vragen of opmerkingen hebt, stuurwiel mij dan gerust ene DM of reageer hieronder!

Related Articles

15 Comments

  1. My aunt had similar endocrune issues, and its very difficult at times becuase the advice out there is nonsense

  2. Thanks for sharing! Congratulations on overcoming your obstacles! 💪

  3. How awesome of you to share your story & your journey— because you never know how many people you’re helping & will continue to help by doing so! Happy you’ve found answers for yourself on your continued health journey!👏🏻❤️

  4. Wow what a crazy thing to finally get diagnosed after all those years! It must have been such a huge relief to know what was wrong!

Back to top button