Maaltijdplanner

Verjaardagen – je houdt ervan of je haat ze. Ik, ik hou van ze! Het is een kans om

Verjaardagen – jouw houdt ervan of jouw haat zij. Ik, ik hou van zij! Ie is ene waarschijnlijkheid wegens na te denken overheen ie klas dat wasgoed plusteken ie klas dat zullen zijn. Waarom terugdeinzen voordat ene dag diegene van jou is wegens te vieren? Ik bedoel, waarom noch, jouw wordt weliswaar papa – jouw kunt nipt zo was ie meeste halen uit den dag dat jouw nog ene trektocht rond diegene zon maakt! Waarna ik erachter kwam dat ik ene verjaring deelde met den monarch van pastizzis zelf, wasgoed dat nog meer ene reden wegens ie te vieren. Plus mits jouw Happy Birthday ter ie Maltees wordt gezongen, zullen jouw denken dat ie den kers op den taart is, maar dat panna cotta-dessert – OM G! (Maak jouw geen zorgen themaltesepastizzibar jouw geheime recept is veilig onder mij). Dus van mij voordat jou HAPPY BIRTHDAY IN MALTESE 🇲🇹 HOBZ BIZ ZJET 🥪 met tonijn, olijven, kappertjes, ui, tomaten, olijfolie, sperziebonen plusteken tomatenpuree ter ene huisgemaakte ciabatta-stijl roll (prachtig gecombineerd met ene Kimmie light natuurlijk! )

Related Articles

2 Comments

  1. #maltese #maltesefood #foodfromthemotherland #traditionalmaltesefood #maltesegirl #malteselife #maltesecuisine #melbfood #melbeats #pastizzeria #pastizzilife #birthdayweek #birthdaycelebration #birthday #melbfoodie #foodiesofmelbourne #foodiemelb #foodiemelbourne #zomatomelb #goodfoodguide #foodiefeature #foodielife #melbournebesteats #melbournebestfood

Back to top button