Maaltijdplanner

Vier jaar in Broadmeadows gewerkt en het duurde twee jaar voordat ik werd voorgesteld

Viertal klas werken ter Broadmeadows plusteken ie duurde twee klas voordat ik kennismaakte met den versgebakken gebrande koffiespecialiteit All Press ter ie schattige, gezellige hoekcafé franciswinifred. Watten heiligschennend is, is dat ie totdat mijn laatste dag ter Broadmeadows duurde voordat ik kennis maakte met hun heerlijke gerechten diegene via hun heerlijke koffie horen. Ik schenkkan exclusief maar zeggen hoe heb ik hier noch vroeger gegeten? Voeg hier ie afstudeerlied van Vitamine C ter. Onze levens kunnen veranderen plusteken ik ga misschien voorts, maar ik zou zeker noch snel vertrek nemen van dit café! Watten vroeger ene speelcentrum voordat koters wasgoed, is nu ene feest voordat den volwassen smaakpapillen plusteken ene toevluchtsoord voordat volwassenen, koters plusteken honden. Serieus, ik had daarheen den hele dag kunnen zitten plusteken toekijken hoe elk viervoetig huisdier eindeloze aaitjes kreeg van klanten terwijl hun lieve vrienden wachtten op hun dagelijkse melange. Mits ie op ie spijskaart aankwam, wasgoed ie ene moeilijke verkiezing, maar ik koos voordat den kimchi-scramble plusteken ie stelde noch teleur. Zowel qua presentatie mits qua smaakwaarneming wasgoed ie ene hooggelegen verschil met eerwaardig schotel. Plusteken ene toegevoegd verdienste plusteken schreeuw voordat ie onderbrengen van uitgestrekte menigte op korte termijn. Er wasgoed geen voetgewricht schotel dat wegens ene van den bemanningsleden kon wordt bekritiseerd, van den bloemrijke avocadotoost totdat den mooie appel- plusteken kokosnootbircher totdat den gestapelde toastie, ie is ene café ter Melbourne dat zijn gewicht ter oranje waard is (omdat wij nog steeds den vitamine zingen C-nummer hier)! Ik ga misschien voorts, maar ie is geenszins vaarwel. Ik kom terug omdat franciswinifred plusteken ik nu voordat immer vrienden zijn. KIMCHI CHILLI SCRAMBLE 🥚 met roerei, gochujang peper, kimchi, bosui plusteken shicimi togarashi op zuurdesemtoast.

Related Articles

4 Comments

  1. #cimelbourne #brunchinmelbourne #brunchingmelbourne #brunching #scrambledeggs #kimchi #eggfast #eggsontoast #eggsofinstagram #cafesofmelbourne #melbourneeats #melbournebrunch #foodieinmelbourne #melbournefoodie #melbournefoodscene #hiddengem #foodpicsforfoodies #foodstagram #foodiepicoftheday #breakfast #breakfasteats #breakfastgoals #brunchstagram #brunchmelbourne

Back to top button