Maaltijdplanner

Vier jaar in Broadmeadows gewerkt en het duurde twee jaar voordat ik werd voorgesteld

Vier jaar werken in Broadmeadows en het duurde twee jaar voordat ik kennismaakte met de vers gebrande koffiespecialiteit All Press in het schattige, gezellige hoekcafé franciswinifred. Wat heiligschennend is, is dat het tot mijn laatste dag in Broadmeadows duurde voordat ik kennis maakte met hun heerlijke gerechten die bij hun heerlijke koffie horen. Ik kan alleen maar zeggen hoe heb ik hier niet eerder gegeten? Voeg hier het afstudeerlied van Vitamine C in. Onze levens kunnen veranderen en ik ga misschien verder, maar ik zal zeker niet snel afscheid nemen van dit café! Wat vroeger een speelcentrum voor kinderen was, is nu een feest voor de volwassen smaakpapillen en een toevluchtsoord voor volwassenen, kinderen en honden. Serieus, ik had daar de hele dag kunnen zitten en toekijken hoe elk viervoetig huisdier eindeloze aaitjes kreeg van klanten terwijl hun beste vrienden wachtten op hun dagelijkse brouwsel. Als het op het menu aankwam, was het een moeilijke keuze, maar ik koos voor de kimchi-scramble en het stelde niet teleur. Zowel qua presentatie als qua smaak was het een hoog onderscheid met eerwaardig gerecht. En een extra verdienste en schreeuw voor het onderbrengen van zo’n grote groep op zo’n korte termijn. Er was geen enkel gerecht dat door een van de bemanningsleden kon worden bekritiseerd, van de bloemrijke avocadotoost tot de mooie appel- en kokosnootbircher tot de gestapelde toastie, het is een café in Melbourne dat zijn gewicht in oranje waard is (omdat we nog steeds de vitamine zingen C-nummer hier)! Ik ga misschien verder, maar het is geenszins vaarwel. Ik kom terug omdat franciswinifred en ik nu voor altijd vrienden zijn. KIMCHI CHILLI SCRAMBLE 🥚 met roerei, gochujang peper, kimchi, bosui en shicimi togarashi op zuurdesemtoast.

Related Articles

4 Comments

  1. #cimelbourne #brunchinmelbourne #brunchingmelbourne #brunching #scrambledeggs #kimchi #eggfast #eggsontoast #eggsofinstagram #cafesofmelbourne #melbourneeats #melbournebrunch #foodieinmelbourne #melbournefoodie #melbournefoodscene #hiddengem #foodpicsforfoodies #foodstagram #foodiepicoftheday #breakfast #breakfasteats #breakfastgoals #brunchstagram #brunchmelbourne

Back to top button