Maaltijdplanner

Voordat ik naar NOLA ging, had ik zoiets van “wat is in vredesnaam een ​​Po’Boy?!”, snel vooruit naar

Voordat ik zoals NOLA ging, had ik zulk van “watten is te vredesnaam eentje ​​Po’Boy?!”, Snel vooruit zoals nu plusteken ik heb zulk van “waar zijn te vredesnaam alle Po’Boys te mijn leven?!“ Op ie eerste gezicht van dit sandwich is werkelijk gewoon typisch vervaardigd met gebakken garnalen, geraspte slaatje, tomaten, somwijlen augurken, plusteken geserveerd op eentje stokbrood dat is ingesmeerd met pittige remouladesaus. OK, zelfs op ie eerste gezicht, ie klinkt heerlijk! Ie zijn diegene Cajun-kruiden diegene maakte mij opgewonden, maar ie wasgoed diegene hete remoulade met zijn steevast zo lichte citroensmaak diegene mijn smaakpapillen zoals den hemel van Po’Boy stuurde!Ik probeerde den traditionele steurgarnaal wegens mee te opstarten honingbij ie verborgen te ie volle zicht juweeltje dat NOLA Po’Boys wasgoed. hooked, line and sinkered 🎣 Ie wasgoed zo ja dat ik dat ding moest uitvoeren waarbij jou gewoon even moest zitten wegens ie huwelijksinzegening te smaken. Kennen jou dat intu?! Voeg den sfeer toe diegene NOLA Po’Boys wasgoed plusteken ie evenaarde ik moeten teruggaan wegens hun alligatorversie te trachten – ik positie alligator tussen eentje garnaalachtige textuur maar eentje calamares zoals t aste… Onvervalst ja, maar toestaan wij fair zijn, er gaat niets bovenin den OG! FRIED SHRIMP PO’BOY 🦐 met zeer pittige Cajun gekruide gebakken steurgarnaal, mayonaise, slaatje, tomaat, augurk plusteken pittige remoulade te New Orleans stokbrood. FRIED ALLIGATOR PO’BOY 🐊 met milde Cajun gekruide gebakken alligator, mayonaise, slaatje, tomaat plusteken augurk te New Orleans stokbrood.

Related Articles

4 Comments

  1. #regaleats #poboy #nolapoboy #shrimppoboy #alligatorpoboy #friedshrimp #cajun #cajunfood #cajuncooking #poboysandwich #remoulade #neworleansfood #nolafoodie #besteatanola #sandwichreview #nolafoodreview #nolaeats #neworleanseats #topfoodstagrams #topfood #bestfoodfeed #myfoodstyle #myfoodblog #foodspiration #foodiefinds #foodiegram

Back to top button