Maaltijdplanner

Voordat ik post over de festiviteiten van dit weekend.. En wauw was dit weekend festiv

Voordat ik postbode overheen den festiviteiten van dit weekend.. Plusteken wow watten wasgoed dit weekend feestelijk! Ik vond ie tijdstip wegens te permitteren zien dat ik zowel nog steeds kook! Ik hou van ene goede onderdaan, hou van ene fatsoenlijke pizza plusteken ben absoluut dol op ene koekje of trio (vooral van den cookie bomb-variant), maar ik hou zowel van liefde, liefde wegens te kokerij. Lang plusteken kort is dit – ik klaargemaakt maaltijden met weinig totdat geen angst. Ik maak waar met kalmaan macrovriendelijk plusteken omvangrijk. Plusteken alles wordt superheet gegeten (zowel qua pit mits warmte) of superkoud (denken aan diepvriesfruit plusteken eiwitijs). Dat is mijn comfortzone. Plusteken daarom hou ik ervan wegens uit nuttigen te gaan plusteken er graag overheen te terpostbezorging, omdat ie mij eraan herinnert dat ik ie uitgelezene van twee werelden heb. Weten overheen calorieën plusteken bezuinigen op onnodige calorieën gaat werkelijk wegens er meer van te genot. Plusteken ie betekent dat elke hap van elke maaltijd wordt geproefd, of ie nu schoon of vies is, of warm of koud! Zoals dit onder mekaar gegooide nummer dat ik heb vervaardigd met linksaf na den maaltijd ie voltooien van varkensgehakt. Oh plusteken ik hou zowel van liefde, hou van mijn nieuwe heteluchtfriteuse!! 🙌 VARKENSGEHAKT LOAF 🐽 150 gram varkensgehakt 10 gram pankobroodkruimels 30 gram bevroren prote 15 gram geraspte rode ui 5 gram Spaanse kruidenmix 5 gram smokey BBQ kruidenmix 1/2 tl hete paprika, zoutig plusteken peper Meng plusteken vorm totdat ene gehaktbrood. 10 minuten te den lucht likken. Bestrijk met bunstersww hete honing vermengd met ene soort smokey BBQ-saus – mijn favoriet is Sweet Zuigeling Ray’s hickory plusteken bruine suiker BBQ-saus. Airfryer nog 5 minteken. Plusteken top met meer hete honing, BBQ-saus plusteken ene vleugje Tabasco. Geserveerd met zoete aardappel- plusteken wortelfriet plusteken ene gemengde bladsalade. 385 kcal – 34P/20C/18F Ps. Hoe was is ie woord brood?! 😂 LOOOAAF.

Related Articles

6 Comments

Back to top button