Maaltijdplanner

Wat een wervelwind van een avontuur! Het nieuwste land dat officieel is afgevinkt

Watten ene wervelwind van ene avontuur! Ie laatste land dat officieel van mijn schilderijlijst is afgevinkt, bereikt nu 33 neerdalen op 33-jarige ouderdom. Noch slecht goede makker hé?! Maar dit trektocht gaf mij ie sentiment dat ik nog ooit 10 neerdalen had afgevinkt te noch eenzaam den VS. Van LA totdat New York totdat New Orleans totdat Memphis – ik zullen jou mijn favoriet noch kunnen zei, noch zullen ik er ene hekel aan kunnen hebben. Ik deed goedje, ik at goedje plusteken ik leerde goedje diegene ik nooit had verwachten te verrichten, opeten of leren. Ie is geen nieuwe ik, maar den liefste versie van mij. Ik ben voordat steevast aan ie verrichten, voordat steevast aan ie opeten plusteken voordat steevast aan ie leren plusteken indien wij noch blijven verrichten, opeten of leren, dan wordt wij muf plusteken watten voordat soort leven moeten dat leiden? Op dit ogenblik ben ik omringd wegens liefde te verrichten, opeten plusteken leren plusteken dat is alles watten ik nodig heb. Zoals Memphis verrichten met dream_catching_nomad, dit geweldige zeevruchten opeten te redhookwinchester plusteken leren dat ik noch weet watten ie volgende percentage van den trektocht inhoudt, maar ik vermag jou toezeggen dat er geen weg terug is.. Buiten zoals Amerika haha, dat ben ik zeker terug gaan ginder!! 🇺🇸 SEAFOOD BOIL 🦐 met garnalen, groene mosselen, maïs, frites plusteken broccoli te hete Cajun-kruiden plusteken ene zij van gumbo.

Related Articles

4 Comments

  1. Wow! 33 countries at 33! That’s a lovely achievement! Where to on your 34th then?

  2. #redhookwinchester #redhook #seafood #cajuncooking #cajunfood #cajunseafood #seafoodrestaurant #seefoodeatit #seefooddiet #seafooddiet #memphisfoodscene #memphiseats #memphisfood #discovermemphis #myfoodblog #foodspiration #foodiefinds #foodiefeature #foodblogfeed #foodblog #foodpicsforfoodies #foodielife #eatmemphis #wanderlustfood #wanderlustlife #wanderlustmemories

  3. Superb dear 😎🤟💯 Let’s make it viral ✔️ please send this post to me ❤️❤️We want to share it on our 30 millions network 📩📩 with guarantee result 👉 Have a question for you.👈😎

Back to top button